Met een witte kunstkerstboom is het altijd een winterse kerst!

Met een witte kunstkerstboom haal je écht de winter in huis. De serene glimmer lijkt sprekend op glinsterende sneeuw, zodat het binnenshuis altijd een witte kerst is. Maak van je woonkamer een winter wonderland met dit prachtige decorstuk. De witte kunstkerstbomen van Xmasdeco hebben een prachtig profiel dat sprekend lijkt op een echte dennenboom. De ingebouwde lichtjes laten de namaaksneeuw nog meer glinsteren, zodat zelfs het meest suf ingepakte kerstcadeau er onder een witte kunstkerstboom plots uitziet alsof de kerstman dit jaar extra veel zijn best heeft gedaan.

Laat het niet aan de weergoden over

Sinds 1900 heeft Nederland nog geen tien keer een witte kerst gekend. Voor wie met kerst wil genieten van de fraaie glinster van sneeuwvlokken, zijn de weergoden dus geen betrouwbare partner. Witte kunstkerstbomen daarentegen zijn altijd besneeuwd, zelfs als de zon buiten fel schijnt. Trek de gordijnen dicht, zet de verwarming net iets lager en met uitzicht op een witte kunstkerstboom, geniet je alsnog met het hele gezin van een knusse winterdag.

Witte kunstkerstbomen van klein tot groot

Bij Xmasdeco kunt u witte kunstkerstbomen aanschaffen in vele maten. Van een kleine boom van 120 centimeter, tot een gigantisch pronkstuk van 240 centimeter. Alle bomen zijn eenvoudig in elkaar te zetten én weer net zo eenvoudig uit elkaar te halen. Brandgevaar is er niet, de bomen zijn namelijk brandwerend. Het enige waar u voor hoeft te vrezen, is dat de boom voor zoveel gezelligheid zorgt, dat deze er in februari nog staat!