Dé garantie voor een sfeervolle kerst.

Voor een grote groep mensen is december de leukste maand van het jaar met al de gezellige feestdagen. Vooral kerst brengt een hoop gezelligheid in huis met alle versieringen en decoraties. Een mooi versierde eettafel, twinkelende lichtjes, brandende kaarsen en natuurlijk mag een kerstboom niet ontbreken. Kerstbomen zijn er in verschillende kleuren, met of zonder kluit en in alle soorten en maten. Maar ook de ontwikkeling van kunstkerstbomen heeft niet stil gestaan.

De moderne kunstkerstbomen zijn amper meer van echte bomen te onderscheiden. Ook de ontwerpers van Xmasdeco.nl hebben unieke natuurlijke kunstkerstbomen ontwikkeld die net echt lijken. Kunstkerstbomen compleet met LED-verlichting en deze al bevestigd aan de takjes, uitgevoerd in een alles-in-1-pakket. De bomen kunnen bovendien in een handomdraai opgezet worden door een vernuftige constructie. Ieder pakket wordt geleverd inclusief kunstsneeuw, luxe haakjes, lampjes en een gratis guirlande om de voet van de boom mee af te werken. Uiteraard verpakt in een stevige herbruikbare kartonnen verpakking, handig om de boom weer in op te bergen.

Volgend jaar tover je de boom dan zo weer tevoorschijn en hoef je niet ieder jaar een nieuwe te kopen. Xmasdeco.nl heeft al ruim tien jaar ervaring in het verzorgen van professionele kerstdecoraties voor allerlei locaties, waaronder hotels, theaters, restaurants en winkels. De ervaren decorateurs hebben ook voor jouw kerstbeleving thuis de mooiste kerstbomen ontwikkeld. Was het maar alvast kerst!